Преместване и транспорт от и до складови помещения

Преди да се обърнете към фирма за хамалски услуги е добре първо да проучите, кои фирми са сред водещите на пазара, а чак след това да направите своя избор. За да бъде процесът на преместването максимално бърз, ефективен и чист, специалистите на Студенти Хамали "Добро"  не се хвърлят веднага след обаждането на клиента да вършат работата, те първо осъществяват предварителен оглед. Предварителният оглед се прави с цел, специалистът да види мястото, етажа, размера на вещите и вратите, да прецени какво точно оборудване ще трябва за преместването, колко души екип ще са необходими и разбира се, кои предмети подлежат на разглобяване.

 

Но не само тези са факторите, необходими за нуждата от предварителен оглед. Разбира се, че има и други не маловажни причини, поради които е важно да се правят предварителни огледи преди преместването. Ако не сте чували за подобно нещо и по телефона ви попитат за свободен ден и час за организиране на предварителен оглед, не се плашете – това е показател, че фирмата на която сте се обадили наистина работи професионално и качествено.
Поради непрекъснатото си развитие, често Студенти Хамали "Добро" предлага нови услуги. Компанията държи да използва всякакви иновативни решения, идеи и технологии. Една от новите услуги, които вече предлага компанията е почистване, извозване, пренасяне на дърва за огрев и съхраняването им в складовата база на фирмата, изхвърляне на строителни отпадъци, почистване на околоблокови пространства и дворове, както и много други.