Подготовка преди преместването

СЪВЕТИ ПРИ ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ


Ако планирате преместване на офис, апартамент и др., можете да се обърнете към нашите Студенти Хамали "Добро", навременното планиране и организация са от голямо значение, затова ние можем, да ви осигурим спокойствието и сигурността в преместването ви. След като сте определили датата на преместване, идва момент на подготовката. Тук ще ви представим някои полезни съвети свързани с преместването.


СЪВЕТИ ПРИ МЕСТЕНЕТО


1.      Отстранете всички предмети, които могат да бъдат леснозапалими /препарати за миене, дезодоранти, спрейове, белина, разтворители, муниции и т.н/.

2.      Погрижете се сами, за всички ваши ценни и дребни предмети като: бижута, пари, документи. Не ги опаковайте с останалия багаж.

3.      Осигурете достъп до всички помещения в които стоят вещите и предметите подготвени за преместването.

4.      Погрижете се хладилникът и фризерът ви, да бъдат изпразнени и почистени поне 48 часа преди деня на преместването, оставете вратите им отворени за подсушаване.

5.      Подсигурете допълнителни опаковъчни материали /кашони, чували/ в случай, че в последният момент някоя вещ остане забравена.

6.      Всяка опакована вещ трябва да бъде надписана, дори и тази която няма да се мести, а също така си направете списък,така ще улесните процеса на преместването и ще спестите време и напразен труд, а нашите хамали ще ви бъдат благодарни за съдействието.

7.      Задължително проверете всички шкафове, гардероби, рафтове, чекмеджета. Убедете се, че няма нищо забравено в тях.

8.      Всички чупливи предмети, е за предпочитане да бъдат опаковани и надписани по-отделно, и да се поставят отделно от останалите вещи.