Контакти

0885 907 248 

0899 156 471 

hamalisf@abv.bg  

Адрес: гр. София, България
Работно време: 08.00 - 22.00 ч.

SFbBox by casino froutakia

Hamalite.net

Основаване на нашата организация

Студенти Хамали "Добро"  е основана през 2004 в сферата на хамалски услуги, товаро - разтоварителни услуги и транспорт. Ние сме една от водещите фирми на хамалски услуги в национален мащаб. Хамали за София и цялата страна, като ежедневно извършваме с лекота  трудни премествания и облекчаваме труда на клиентите ни в   преместването на домове, офиси, складове, стоки, багажи и др.
Нашият екип се състои от професионални хамали студенти, професионално обучени и с установен опит във  всякакви специфични видове премествания. Запознати са с всички "тънкости" на занаята, вършат работата си бързо и безопасно за вашите вещи. Хамалите ни са с доказани качества и умения за бързо и качествено обслужване! Гарантираме ви изключително високо ниво на изпълнение на поръчките и на всички първоначално уговорени условия и срокове, както и отговорно отношение към вашите мебели, вещи, стоки, багажи, предмети и др. Най-важно  за нас е клиентите ни, да бъдат удовлетворени, да се чувстват уверени и сигурни в преместването си.

Студенти Хамали "Добро" - една от най-популярните организации за хамалски услуги, преместване на жилища, офиси, магазини, апартаменти, складове и други обекти. Фирмата ни предлага високо качество на обслужване, а нашите хамали  студенти с установените си качества и умения, ще ви съдействат за всяко едно преместване, независимо от обема, количеството и вида му. Ние ви предлагаме няколко вида хамалски услуги: опаковане, транспортиране, преместване, товаро-разтоварителна дейност на вашите стоки или мебели. Като мебелите и обзавеждането,  които не могат да бъдат транспортирани цели,  се разглобяват и след транспортировката отново се сглобяват в предишния си вид. Ние ви гарантираме абсолютната цялост на преместените предмети.  Също така, след извършването на преместването,  предлагаме разместване и подреждане на мебелите, както и  разопаковането им, включително и изхвърлянето на остатъчните материали. Нашите хамали,  са отлично специализирани и обучени за пренасяне и транспорт на всякакъв тип стоки, вещи и мебели.

 
Студенти Хамали "Добро" предлагат високо качество на хамалските услуги

Ние обръщаме изключително важно внимание на точността и коректността в отношението ни към всеки наш клиент.

Както вече споменахме, Студенти Хамали "Добро" предлагат няколко вида услуги, благодарение на комплекса от тях, вашите нужди ще бъдат удовлетворени в пълният обем. С студенти хамали Добро, вие ще имате максималното удобство  в процеса на преместването си. Затова ние ви предлагаме също така и опаковане на вашите вещи и стоки. А поради новите пазарни условия предизвикани от икономическата криза през текущата 2010 година, управителният съвет на студенти хамали Добро взе решение, да разшири дейността на фирмата и да включи някои нови, не предлагани досега услуги. А именно:  извозване и изхвърляне на окосена трева и клони на сметище, почистване на дворове и между блокови пространства от бурени, клони, дървета и строителни отпадъци както и превоз и нанасяне в помещения за съхранение на дърва за огрев и други отоплителни материали за предстоящият зимен сезон.
След като внимателно разгледате публикуваната в сайта ни информация, ако имате запитвания относно работата на хамалите или начините на работа, очакваме вашите въпроси на посочената информация за контакт

© 2004 - 2018 Хамали и Хамалски услуги от Hamalite.net ™