Предлагани от нас услуги

1. Ние от студенти хамали Херкулес разполагаме с професионално подготвен и изключително организиран екип от хамали студенти, които да улеснят пренасянето на  вашето оборудване /от всякакъв тип/, мебели, стоки, багаж и др.
2. Освен хамалски услуги, Студенти Хамали "Добро" предлагат и транспортни услуги до всяка точка на София и страната.
3. Нашите хамали студенти предлагат също така: опаковане, транспортиране, преместване, товаро-разтоварителна дейност на вашите стоки, мебели, оборудване и др.
4. Работим с надеждни опаковъчни материали, които ще осигурят нужното удобство и безопасност при пренасянето на вашите вещи.
5. За лесно и удобно транспортиране на вашите ценни вещи, принадлежности и оборудване, нашите хамали студенти ви предлагат да се възползвате от комплексната ни услуга, включваща хамалски услуги, опаковане и качествен транспорт.


6. Ние от Студенти хамали Херкулес предлагаме лесен, удобен, бърз и винаги сигурен транспорт. С нас можете да транспортирате вашите мебели, вещи, оборудване, багажи до всяка точка на София и областта, както и от София за цялата страна по всяко време и на достъпни цени.
7. Нашите хамали студенти използват за превозване бусове и камиони с различна товароподемност, предлагаме различен вид транспорт според случая – от 1,8 до 5 тона, оборудвани с борд, в зависимост от вашите нужди и обема на товара.
- Транспортни услуги с товарен камион 1,8 тона и товарен обем 16 куб. метра
- Транспорт с товарен микробус
- Камион с товароподемност до 5 тона с товарен обем 22 куб. метра
- Камион с товароподемност до 13 тона с товарен обем 60 куб. метра.
8. Предлагаме монтаж и демонтаж на мебели, а също сглобяване на нови мебели и опаковане на мебели, разполагаме със стреч фолио велпапе и други опаковъчни материали.
9. Опаковане на стоки,  предмети,  офис техника и документация в чували, кутии, кашони и други подръчни опаковъчни материали.
10. Предлагаме преместване на домове, складове, офиси,  търговски обекти, включително преместване на продукти, стоки, товари и др.
11. Нашите хамали студенти могат да осигурят товаро-разтоварителни услуги на карго контейнери, тирове, вагони, камиони.
12. Преместваме пияна, машини, каси и съоръжения с голяма собствена маса.
13. Нашите хамали студенти предлагат почистване и извозване до сметище на строителни и битови отпадъци, разчистваме тавани и мазета.
14. Извозване и изхвърляне на окосена трева и клони на сметище.
15. Почистване на дворове и междублокови пространства от бурени, клони, дървета и строителни отпадъци.
16. Превоз и нанасяне в помещения за съхранение на дърва за огрев и други отоплителни материали за предстоящият зимен сезон.
17. След извършването на преместването,  предлагаме разместване и подреждане на мебелите, както и  разопаковането им, включително и изхвърлянето на остатъчните материали от опаковането.
18. По желание можете да се възползвате само от хамалските услуги или само от транспортните.
Нашия екип се състои от хамали  студенти, които са добре заплатени и с дългогодишен опит в хамалските и транспортни услуги. С нас - Студенти хамали Херкулес вие можете винаги, да разчитате на  бързина и високо качество на обслужване. Нашите клиенти са юридически и физически лица – фирми от частния сектор, включително държавни учреждения и институции.
Ние от студенти хамали Херкулес ценим времето ви и вещите ви! Свържете се с нас на посочените контакти и оставете останалото в ръцете на нашите хамали.