Контакти

0885 907 248 

0899 156 471 

hamalisf@abv.bg  

Адрес: гр. София, България
Работно време: 08.00 - 22.00 ч.

SFbBox by casino froutakia

Hamalite.net

Задавани от вас въпроси

 Каква е цената на хамaлската услуга?

Точната цена трудно може да се определи по телефона дори според обяснена от вас ситуация. Ние бихме могли да ви дадем само ориентировъчна цена, защото има много фактори, които влияят върху цената, което прави всеки случай индивидуален. Важно е от кой етаж ще се свалят и качват нещата, дали сградата разполага с асансьор, какви са вещите и с каква тежест, по какъв начин ще се изнасят, на какво разстояние се намира мястото за паркиране, дали в услугите ни ще са включени опаковането и демонтажа на вещите, за колко време трябва да се извърши цялото преместване и т.н. Има и много други фактори, които влияят на крайната цена. Затова най-удачният вариант за вас и за нас е да се извърши предварителен оглед, на който наши служители ще отбележат всички тези детайли и ще се направи план по преместването.

Кои от мебелите подлежат на разглобяване?

На предварителния оглед, наш служител ще отбележи кои мебели са проблемни за пренасяне и дали трябва да се разглобяват, тогава е моментът да се уточните, дали демонтажът ще се извършва от нашите служители хамали или вие сами ще поемете този ангажимент.

Как да опаковаме?

По време на огледа, ще се отбележат предметите, които подлежат на по-специален вид опаковане. Това са чупливи предмети като огледала, статуи, картини, полилеи, предмети на изкуството и т.н. Ние можем да ви предоставим опаковъчни материали, а също така да се уговорим опаковането да се извърши от нас. Работим предимно с надеждни и сигурни материали /най-различни видове кашони, хартии, фолио и т.н./.

Предлагте ли само транспортни услуги?

Ако разполагате с хора, които да ви помогнат в пренасянето, ние можем да ви осигурим само транспорт по определен маршрут.

Предлагте ли съхранение на вещи?

Предлагаме такава възможност на достъпна цена за уговорен срок. Разполагаме с голяма, суха и обезопасена складова площ. Вашето имущество ще бъде в безопасност.

До кои градове в България извършвате премествания?

Всеки ден камионите ни пътуват до най-различни точки на България, тъй като имаме много клиенти, които използват транспортната ни услуга и превозват с нас. За нас не е проблем да извършим тази услуга за вас.

Имате ли камиони с падъщ борд?

Нашата фирма разполага с най-различен вид транспорт, имаме и камиони с падащ борд с които превозваме тежки товари. Техническата ни поддръжка е винаги на ниво, нашите шофьори са висококвалифицирани и винаги могат да бъдат на ваше разположение в уговорения ден и час.


Предлагте ли разтоварни услуги?

Предлагаме и този тип услуги, често поемаме задачите за разтоварване на тирове с техника, контейнери с мебели, камиони със строителни материали, вагони и всякакви други товари на чували, кутии, пакети и кашони.

Гарантирате ли сигурността на пренасяните услуги?

Нашата фирма поема цялата отговорност по пренасянето на вашите мебели, вещи, предмети, стоки и т.н. Нашите хамали студенти са професионално обучени и с дългогодишен опит в тази сфера, те се отнасят с голяма отговорност към имуществото на клиентите ни. Най-важното за на е  клиентите ни, да останат доволни и да ни потърсят отново при следващ случай на пренасяне.

© 2004 - 2018 Хамали и Хамалски услуги от Hamalite.net ™