Студенти Хамали "Добро" е сдружение на студенти с цел предлагане на хамалски услуги. Ние разполага с богат опит и дългогодишна практика, а наричаме я млада, поради иновативните идеи, които използва и екипите от млади специалисти, работещи към нея. Без значение от обема, тежестта и формата на товарите, Студенти Хамали извършват услугите безупречно и в срок.


Студенти Хамали "Добро" предлага различни видове услуги в областта на логистиката, а именно: опаковане, преместване, товарене, разтоварване, разопаковане, нареждане и дори почистване. Екипите на компанията работят ефективно и прилежно, като абсолютната цялост на вещите е гарантирана. Нашите специалисти ще пренаредят, натоварят, преместят, при нужда разглобят и при доставяне на посочения адрес отново ще сглобят трудно преносимите вещи. Една от полезните услуги на Студенти Хамали е опаковането. Както е известно едно преместване крие рискове от цапане, драскане, а при невнимание дори счупване или повреда. Нашите специалисти няма да повредят или счупят преместваните предмети, а дори обратното – ще ги запазят чисти и здрави. Опаковането е един от най-важните елементи при едно преместване, а ние го правим професионално и ефективно. Вместо да взимате допълнително ден отпуска, можете да се доверите на нашите услуги - за един ден ние ще опаковаме и преместим вещите. Нека не забравяме, че опаковането всъщност е вид защита от повреди и мръсотия на вещите.

 

 

 

 

 

 

 

 

Освен опаковането, Студенти Хамали "Добро" предлага чудесната услуга “разместване и подреждане“, благодарение на която отново се пести излишно време и нерви. Вместо да се чудите на кой приятел да се обадите, за да дойде да ви помогне в подредбата, хамалите студенти ще свършат тази услуга много по-чисто, по-бързо и по-качествено, при това без значение дали са леки или трудно подвижни вещите. Екипите разполагат с цялото необходимо оборудване и инструменти, с помощта на които няма невъзможни действия.